دلار نمایه ارز نمایه

اختلاف بیش از ۲۰ هزار تومانی ارز ۴۲۰۰ تومانی با بازار آزاد موجب شده است که واردکنندگان بجای عرضه داروهای وارداتی در بازار داخلی، این محصولات را به خارج از کشور صادر کنند یعنی قاچاق معکوس انجام دهند.

به گزارش مشرق، ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو که در ابتدا قرار بود مانع افزایش قیمت‌ها در بازار شود، نه تنها این هدف را محقق نکرد بلکه به بلای جان صنعت داروی ایران تبدیل شده است. اختلاف بیش از ۲۰ هزار تومانی این ارز با بازار آزاد موجب شده که واردکنندگان بجای عرضه داروهای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی در بازار داخلی، آنها را به خارج از کشور صادر کنند.

قاچاق معکوس دارو در حالی در کشور رونق گرفته که به گفته مسئولان دولتی، تولیدات دارو کشور در سال گذشته به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید:

مدافعان سلامت درحال خلع سلاح شدن

به دلیل گسترش قاچاق معکوس و حجم فسادی که تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی در صنعت دارویی کشور ایجاد کرده است، بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس، حذف ارز مذکور و حمایت ریالی از مصرف کننده را پیشنهاد می‌کنند.

در واقع، آنها معتقدند حمایت از طریق بیمه راهکار بسیار بهتر و کم هزینه‌تری برای کاهش فشار تورم بر مصرف‌کنندگان است. علاوه بر این، با جایگزینی حمایت از بیمه‌ها بجای تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان نه‌تنها قاچاق معکوس به شدت کاهش خواهد یافت بلکه تولیدکنندگان داخلی که از این رانت برخوردار نیستند نیز به بازار داروی کشور برمی گردند و از خطر ورشکستگی نجات خواهند یافت.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • تارا IR ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
    0 0
    اینقدر گفتید ارز 4200 کالای اساسی رانت است که بالاخره کالا هارا دولت 4 برابر قیمت کرد حالا نوبت دارو شده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس